Αποτοξίνωση

Αποτοξίνωση

Η αποτοξίνωση είναι μια διαδικασία που δίνει τη δυνατότητα στο σώμα να απομακρύνει όλες τις τοξικές ουσίες που έχουν συσσωρευθεί με την πάροδο του χρόνου. Το συκώτι, συγκεκριμένα, πρέπει να είναι σε θέση να καθαριστεί το ίδιο, ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η διαδικασία. Η ποσότητα των τοξικών ουσιών που εισέρχονται στο σώμα θα πρέπει επίσης να είναι μικρότερη από την ποσότητα των τοξικών ουσιών που διασπώνται. Αυτό απελευθερώνει τη δυνατότητα του συκωτιού να επιτρέψει στην πραγματικότητα την υλοποίηση αυτής της διαδικασίας.

Όταν αλλάζετε σε  Farm Food, γνωρίζετε ότι ο σκύλος σας δεν θα χρειαστεί ποτέ να χωνέψει περιττές ουσίες και τεχνητά πρόσθετα, επιτρέποντας έτσι στο συκώτι να καθαρίζει. Κατά τη διάρκεια αυτού του καθαρισμού, και λίγες μέρες αργότερα, ο σκύλος σας θα πίνει περισσότερο νερό από συνήθως, ως συνέπεια των απελευθερωμένων αποβλήτων που πρέπει να ξεπλυθούν μέσω των νεφρών. Συνεπώς, είναι σημαντικό για τον σκύλο σας να έχει πάντοτε πρόσβαση σε πόσιμο νερό.

Τροφές με εσφαλμένη σύνθεση, με υπερβολικά υψηλά επίπεδα πρωτεΐνης για παράδειγμα, δεν θα συμβάλλουν στην αποτοξίνωση, διότι το συκώτι θα είναι πολύ απασχολημένο να διασπά τις περιττές πρωτεΐνες.

Όταν ξεκινά η αποτοξίνωση του σκύλου μετά την αλλαγή στις  Farm Food, συχνά συναντάμε επιδείνωση τυχόν δερματικών προβλημάτων και/ή υπερβολική αποβολή τριχώματος. Μετά από λίγο καιρό, οι επιδράσεις αυτές θα περάσουν και θα δείτε μια εντελώς καινούρια – βελτιωμένη – εμφάνιση δέρματος και τριχώματος. Μια τέτοια προσωρινή αύξηση προβλημάτων για τον σκύλο σας είναι στην πραγματικότητα μια θετική εξέλιξη.

Πέραν αυτών των επιπτώσεων, όταν οι σκύλοι αλλάζουν αρχικά σε  Farm Food, επίσης κανονικά έχουν περισσότερα κόπρανα από συνήθως, τα οποία συχνά έχουν ένα είδος (γλοιώδους) μεμβράνης. Αυτό είναι το αποτέλεσμα του καθαρισμού των εντέρων από όλες τις ουσίες που έχουν συγκεντρωθεί στο παχύ έντερο με την πάροδο του χρόνου.

Όταν ο σκύλος σας παράγει περισσότερα κόπρανα από ό,τι συνήθως μετά την αλλαγή σε  Farm Food, αυτό επίσης είναι μια ένδειξη χαμηλής εντερικής βακτηριακής ισορροπίας και της πραγματικής ανάγκης για αποκατάσταση της εντερικής χλωρίδας.

Η καλά ισορροπημένη εντερική χλωρίδα είναι απαραίτητη για την καλή υγεία!

Relaxed Healthy Dog