Πλεονεκτήματα των Νωπών Τροφών Farm Food

100% αγνό, νωπό κρέας για σκύλους, με φυσικές πρεβιοτικές ιδιότητες

Η ευκολία του νωπού κρέατος της γνωστής ποιότητας της Farm Food χωρίς ανάγκη για καταψύκτη.

Ιδανικό σε περίπτωση που

 • Ο σκύλος σας είναι ιδιότροπος ή έχει χάσει την όρεξή του
 • Είστε σε διακοπές ή σε άδεια
 • Η ωμή τροφή δεν είναι καθόλου βολική
 • Η ωμή τροφή είναι «εξόχως υπερβολική»
 • Ο σκύλος σας είναι υπερευαίσθητος στο ωμό κρέας
 • Επιθυμείτε να κακομάθετε τον σκύλο σας

Οι Νωπές Τροφές Farm Food περιέχουν μόνο φυσικά συστατικά

Τα ζωικά συστατικά των Νωπών Τροφών Farm Food προέρχονται από ζώα της Ε.Ε., τα οποία έχουν εγκριθεί για κατανάλωση από τον άνθρωπο. Όλες οι βιταμίνες που έχουν προστεθεί και τα ανόργανα θρεπτικά συστατικά στις Νωπές Τροφές Farm Food είναι βιολογικά και κατάλληλα για κατανάλωση από τον άνθρωπο.

Οι Νωπές Τροφές Farm Food συνδυάζονται καλά ή μπορούν να αναμιχθούν επιτυχώς με τις Τροφές HE της Farm Food

Οι Νωπές Τροφές Farm Food είναι πλήρεις τροφές, συνεπώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως καθημερινό γεύμα. Δεν έχουν κατ’ ανάγκη στόχο να συμπληρώσουν τις τροφές HE της Farm Food ή οποιαδήποτε άλλη τροφή. Είναι δυνατή η ανάμιξη με τις Νωπές Τροφές Farm Food και τις Τροφές HE της Farm Food, καθώς οι Τροφές HE της Farm Food είναι σβώλοι ψυχρής έκθλιψης. Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε από πεπιεσμένες κροκέτες σε Νωπές Τροφές  Farm Food και Τροφές HE της Farm Food, είναι καλύτερο να ταΐζετε μόνο με Νωπές Τροφές Farm Food για κάποιο διάστημα, και στη συνέχεια να αναμίξετε τα νωπά κρέατά μας με τις Τροφές HE της Farm Food. (Μην αναμιγνύετε ποτέ μια πεπιεσμένη διατροφή με Τροφές HE της Farm Food). 65 γραμμάρια Νωπής Τροφής Farm Food ισούται με 25 γραμμάρια Τροφής HE της Farm Food. Οι Νωπές Τροφές Farm Food έχουν δημιουργηθεί από την ίδια μας τη διατροφική ομάδα, χρησιμοποιώντας τις μοναδικές μας συνταγές και τεχνογνωσία.

Οι Νωπές Τροφές Farm Food είναι 100% αγνές και φυσικές. Και – φυσικά – χωρίς:

 • Τεχνητά πρόσθετα
 • Χημικά αντιοξειδωτικά
 • Συντηρητικά
 • Πηκτικά
 • Χρωστικές
 • Αρωματικές ουσίες
 • Αρτύματα

Οι Νωπές Τροφές Farm Food δεν περιέχουν γέμιση ή πηκτικά. Αυτό τους προσφέρει υψηλή τιμή ενέργειας σε σχέση με τον όγκο τους.

Οι Νωπές Τροφές Farm Food ενισχύουν ιδιαίτερα τα σταθερά εντερικά βακτήρια του σκύλου σας

Μια υγιής, σε καλή κατάσταση εντερική χλωρίδα αποτελεί τη βάση της καλής υγείας.

Οι Νωπές Τροφές Farm Food αποτελούν έτοιμες και πλήρεις, ελαφρώς βρασμένες νωπές τροφές κρέατος

Ως εκ τούτου, αποτελούν την ιδανική βάση ή μπορούν να δοθούν επιπρόσθετα με τη σπιτική τροφή στον σκύλο σας. Δεν χρειάζεστε καταψύκτη ή ψυγείο για να προσφέρετε στον σκύλο σας πλήρες, νωπό κρέας. Δεδομένου ότι οι Νωπές Τροφές Farm Food διατίθενται σε μεγάλα μεγέθη, εξοικονομείτε σημαντικό χρόνο κατά την προετοιμασία (δεν χρειάζεται κόψιμο ή τεμαχισμός του κρέατος).  Έλαιο σκωτσέζικου σολομού και ηλιέλαιο ψυχρής έκθλιψης προστίθενται στις Νωπές Τροφές Farm Food για Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6 λιπαρά οξέα.

Οι Νωπές Τροφές Farm Food δεν περιέχουν κοτόπουλο ή άλλα πουλερικά

Δεδομένου ότι τα περισσότερα κοτόπουλα (πουλερικά) που διατίθενται προέρχονται από ζώα, τα οποία έχουν σφαγιαστεί στην αιχμή της ανάπτυξής τους (νεοσσοί 5-6 εβδομάδων), το κρέας τους περιέχει μεγάλη ποσότητα φυσικών αυξητικών ορμονών (που παράγονται στην υπόφυση των κοτόπουλων). Από την εμπειρία μας, όλοι οι παράγοντες συνδυασμένοι έχουν αρνητική επίπτωση στη συνολική υγεία των σκύλων. Ιδιαίτερα φαίνεται να επηρεάζονται η ανάπτυξη νεαρών σκύλων και η γονιμότητα. Όταν χρησιμοποιούνται ώριμες κότες (οι οποίες σφαγιάζονται όταν παύουν να γεννούν αυγά), οι επιπτώσεις αυτές δεν είναι τόσο εμφανείς ή δεν προκύπτουν καθόλου.

Οι Νωπές Τροφές Farm Food δεν περιέχουν εχίνο

Ο εχίνος διαθέτει μια αρνητική ιδιότητα «επίπλευσης». Μειώνει τον χρόνο που το φαγητό παραμένει στα έντερα και τα κόπρανα είναι ελαφρώς γκρίζα (ανάλογα με την ποσότητα του εχίνου στην τροφή). Ο εχίνος, ως μεμονωμένη τροφή, συχνά δίνεται για τον καθαρισμό του παχέος εντέρου.

Οι Νωπές Τροφές Farm Food δεν περιέχουν κρέας οργάνων, εκτός από βόεια καρδιά και βόειο συκώτι

Παρόλο που όλα τα έντερα μπορούν να λέγονται όργανα, οι Νωπές Τροφές Farm Food δεν περιέχουν πνευμόνια, νεφρά, πάγκρεας, σπλήνα κ.λπ.

Οι Νωπές Τροφές Farm Food δεν περιέχουν καθόλου γλουτένη

Για να ξεκινήσει η δυνατότητα χώνεψης αμύλου σε κουτάβια, προστίθεται 2 τοις εκατό ρυζιού.

Οι Νωπές Τροφές Farm Food δεν περιέχουν οστά

Είναι γνωστή η απορρόφηση ασβεστίου/ φωσφόρου (χρηστικότητα) (αλεσμένων) οστών για του σκύλους. Όταν τα οστά αναμειγνύονται με το κρέας, δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζει κανείς εάν η απορρόφηση ασβεστίου/ φωσφόρου είναι επαρκής, υπερβολική ή μη επαρκής. Αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιούμε ανόργανα συστατικά ασβεστίου/ φωσφόρου, ως φυσικά συμπληρώματα διατροφής για να επιτύχουμε τη σωστή ποσότητα και ισορροπία ασβεστίου/ φωσφόρου, διότι γνωρίζουμε ποια είναι η απορρόφησή τους στα έντερα του σκύλου. Για τον λόγο αυτό οι Νωπές Τροφές Farm Food προσφέρονται ιδανικά για χρήση ως η βάση για ή επιπλέον των σπιτικών τροφών για τον σκύλο σας.

Τροφή κατάλληλη για όλη τη ζωή, ως καθημερινή τροφή ή συμπλήρωμα

Όπως προαναφέρθηκε, είναι αυτονόητο ότι οι Νωπές Τροφές Farm Food «Πλήρης Πατσάς και Καρδιά» και «Πλήρες Βόειο κρέας» είναι εξαιρετικά κατάλληλες ως καθημερινό γεύμα για τον σκύλο σας, ανεξάρτητα από την ηλικία ή τη ράτσα του, καθώς περιέχουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, τις βιταμίνες και τα ανόργανα συστατικά. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως «ανάμιξη» με την πλήρη τροφή σκύλων HE ψυχρής έκθλιψης της Farm Food. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να αναμιγνύετε τις Νωπές Τροφές Farm Food με πεπιεσμένες ή ψητές κροκέτες, καθώς η χώνεψή τους είναι διαφορετική. Κάτι τέτοιο ενδέχεται προσωρινά να προκαλέσει λεπτά κόπρανα.

Δοχείο αποθήκευσης

Το κατάστημα κατοικίδιων ζώων σας μπορεί σήμερα να σας προμηθεύσει με ένα δοχείο αποθήκευσης των Νωπών Τροφών Farm Food. Χωράει άνετα 2 σακουλάκια των 300 γραμ. Νωπών Τροφών Farm Food. Μιας και το δοχείο μπορεί να κλείσει ερμητικά, είναι εύκολο να χωρίσετε τις Νωπές Τροφές Farm Food σε μερίδες για περισσότερα γεύματα την ημέρα.