Υγιή τρόφιμα σκυλιών

Ο σκύλος σας βρίσκεται πιο κοντά στη φύση από ότι νομίζετε!

Αξιότιμε σκυλόφιλε,

Η ποικιλομορφία σε φυλές μπορεί να είναι μεγάλη και να ποικίλει, ωστόσο οι εκπρόσωποι όλων των εν λόγω φυλών έχουν ένα κοινό σημείο με τους κοινούς προγόνους τους: το μεταβολισμό τους, ο οποίος λειτουργεί στους σκύλους μας ακόμα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως στους προϊστορικούς χρόνους.

Στη φύση, όλοι οι εκπρόσωποι της οικογένειας των άγριων κυνίδων, από τους μικρούς έως τους μεγαλύτερους στο ανάστημα και από τους νεαρούς έως τους μεγαλύτερους σε ηλικία, ανάλογα με την ανάγκη (για ενέργεια) τρέφονται από μία και μοναδική προσφορά τροφής! Σε αυτό το γεγονός, βασίζεται η αρχή “σκύλοι πρώτα” της Φιλοσοφίας μας στην Farm Food: ένα και μοναδικό είδος τροφής κατάλληλο για όλους τους σκύλους. Επειδή για τους σκύλους μας, καθώς και για τους ανθρώπους και τα υπόλοιπα μακρόβια ζώα, ισχύει ότι σε διαφορετικά στάδια της ζωής τους χρειάζεται να καταναλώσουν περισσότερη ή λιγότερη τροφή, αλλά όχι κάποια διαφορετική τροφή. Η σύνθεση και η ποιότητα της Farm Food φροντίζουν για μια βέλτιστη βιολογική ισορροπία.

Κάθε φορά οι χρήστες, οι εκτροφείς, οι εκπαιδευτές σκύλων, οι κουρείς σκύλων, οι κτηνίατροι και οι ομοιοπαθητικοί κτηνίατροι μας ενημερώνουν για τη θετική επίδραση της Σκυλοτροφής της Farm Food στο σκύλο, η οποία, όπου απαιτείται, επιλύει ακόμα και προβλήματα. Από την κορυφή ως τα νύχια, από τη μύτη έως την ουρά και από μέσα προς τα έξω!

Συνειδητοποιούμε ότι δεν έχουμε καλύτερους πρεσβευτές για τη φιλοσοφία μας από τους ίδιους τους σκύλους! Επειδή μια δοκιμή λέει πολύ περισσότερα από ότι μπορούν να πουν χίλιες λέξεις, σας προσκαλούμε να «το δοκιμάσετε στην πράξη»: Αφήστε το σκύλο σας να βεβαιωθεί για την ποιότητα της Farm Food.

Με φιλικούς χαιρετισμούς, επίσης εκ μέρους της Ομάδας Farm Food.

Gerrit de Weerd

Εγγύηση ποιότητας Farm Food:

Ποιότητα δεν είναι μόνο ένα καλό προϊόν!
Farm Food σημαίνει:

Υψηλά πρότυπα ποιότητας και αυστηρός έλεγχος ποιότητας.
Αυτά συνεπάγονται έναν ξεκάθαρο και αμιγή ποιοτικό έλεγχο.

Χρησιμοποιούμε μόνο φυσικά συστατικά
τα οποία είναι κατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση.

Τα προϊόντα μας δεν περιέχουν τεχνητά αρώματα, χρωστικές ή γεύσεις.
Δεν χρησιμοποιούμε τεχνητές πυκνωτικές ουσίες, τεχνητά συντηρητικά
ή χημικά αντιοξειδωτικά.

Farm Food: φυσικές και αγνές σκυλοτροφές, από το 1982.