Farm Food Antlers

Η φυσική “οδοντόβουρτσα” για σκύλους, φτιαγμένη από ελαφοκέρατο:

100% καθαρό, βιώσιμο και  πραγματικό προϊόν της φύσης.Χωρίς πρόσθετα, δελεαστικό, πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία, για να διατηρεί τα δόντια του σκύλου καθαρά, υγιή και γερά.

 

Γιατί να επιλέξετε τα Farm Food Antlers®?

Οι σκύλοι έχουν έντονη ανάγκη να μασάνε διάφορα. Το κάνουν αυτό επειδή είναι ο μόνος τρόπος να διατηρήσουν τα δόντια τους καθαρά με μια φυσική μέθοδο. Στη φύση οι λύκοι και άλλα σαρκοφάγα, μετά από ένα γεύμα, μασάνε το δέρμα και τα κόκκαλα της λείας τους.

Επίσης κατά τη διάρκεια της μάσησης ενδορφίνες παράγονται στον εγκέφαλο. Αυτές οι ενδορφίνες παρέχουν μία αίσθηση ηρεμίας που χαλαρώνουν τους σκύλους.

Για τους οικιακούς σκύλους “το δέρμα και τα κόκκαλα της λείας” αντικαθίστανται με τα κόκκαλα μασήματος Farm Food όπως τα Antlers® ή Rawhide®.

Τι είναι τα Farm Food Antlers®?

Τα Farm Food Antlers® είναι τα κέρατα του αρσενικού ελαφιού. Κάθε άνοιξη χάνουν τα κέρατα τους, μετά το ζευγάρωμα, τα οποία θα αρχίσουν να μεγαλώνουν ξανά. Τα κέρατα μας συλλέγονται σε Ευρωπαϊκά δάση, και μετά από ποιοτικό έλεγχο καθαρίζονται και κόβονται. Επειδή τα Farm Food Antlers ® είναι ένα καθαρά φυσικό προϊόν, μπορεί να έχουν μία ελαφριά μυρωδιά του εδάφους και όλα διαφέρουν μεταξύ τους ως προς το χρώμα , το βάρος, το σχήμα και το πάχος.

Το Farm Food Antlers® και ο σκύλος σας.

Τα Farm Food Antlers® έχουν μια φυσική μυρωδιά η οποία προσελκύει τους σκύλους. Τα Farm Food Antlers® είναι στερεά και σκληρά. Το μάσημα τους είναι μία φυσική διαδικασία για τον σκύλο σας. Το μάσημα δημιουργεί ένα «αποτέλεσμα λείανσης» ανάμεσα στα δόντια του σκύλου και το κόκκαλο, το οποίο αφαιρεί την πλάκα. Το εξωτερικό του κέρατου φθείρεται μέχρι να εμφανιστεί ο νόστιμος μυελός, ο οποίος είναι ένα νόστιμο κέρασμα από μόνος του!

Τα Farm Food Antlers ® είναι επίσης τέλεια για νέους σκύλους που βγάζουν δόντια επειδή διαρκούν περισσότερο από άλλα προϊόντα μάσησης. Τα Farm Food Antlers ® είναι ιδανικά επίσης για σκύλους με αλλεργίες ή με ευαίσθητη πέψη, ακόμα και για σκύλους που είναι υπέρβαροι επειδή το μάσημα απαιτεί πολύ ενέργεια και μειώνει την όρεξη για φαγητό.

Farm Food Antlers®? Για όλα αυτά!

Ένας σκύλος που μασάει συχνά τα Farm Food Antlers ® από μικρή ηλικία, θα σας ανταμείψει με την καθαρή αναπνοή του από ένα υγιές στόμα.(Αν ένας μεγαλύτερος σε ηλικία σκύλος έχει ήδη αναπτύξει πέτρα, αυτή πρέπει να αφαιρεθεί πριν κάποιο παρόμοιο αποτέλεσμα εμφανιστεί).

Χρησιμοποιώντας το Farm Food Antlers ® έχετε την δυνατότητα να διατηρήσετε τα δόντια του σκύλου σας καθαρά και ως εκ τούτου την δυνατότητα να προλάβετε την πέτρα. Ή :”Η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία”.

Σημαντικό:

Το Farm Food Antlers ® διατίθεται προς πώληση σε διάφορα μεγέθη σε ποιοτικά μαγαζιά κατοικίδιων, κτηνιατρικές κλινικές και σε σαλόνια περιποίησης. Βεβαιωθείτε ότι το μέγεθος που αγοράζετε ταιριάζει με το μέγεθος και τη δύναμη της δαγκωνιάς του σκύλου. Επιβλέπετε το σκύλο σας όταν το μασάει και αφαιρέστε τυχόν μικρά υπολείμματα.

Σε περίπτωση που ο σκύλος σας δεν ενδιαφέρεται πια για το Antlers ®, βουτήξτε το προϊόν στο νερό ή ξεπλύνετε το ελαφρώς.

Αναλυτικά συστατικά:

• Ακατέργαστη πρωτεΐνη: 37% • Ακατέργαστα λάδια και λίπη: 0,1% • Ακατέργαστες ίνες: 2% • Ακατέργαστες ανόργανες ουσίες: 55% • Υγρασία: 9% •  Ασβέστιο(Ca): 21% • Φώσφορος (P): 8% • Σίδηρο (Fe): 195 mg/kg • Μαγνήσιο (Mg): 5240 mg/kg


[column type=”1/3″] [/column] [column type=”2/3″ last=”true”]

Τα κόκαλα για δόντια σκύλου Farm Food “Original” Antlers προέρχονται από κόκκινο ελάφι. Επειδή ο σκύλος σας πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να βγάλει το γευστικό μεδούλι, πρόκειται για μια πραγματική πρόκληση ακόμη και για τα πιο δυνατά και αχόρταγα σαγόνια. Αυτό είναι που κάνει το Original Antler ένα πολύ ανθεκτικό κόκαλο για δόντια σκύλων.

Το συγκεκριμένο Antler συνιστάται για σκύλους με δυνατό δάγκωμα. 

[/column]

 

[column type=”1/3″] [/column] [column type=”2/3″ last=”true”]

Τα κόκαλα για δόντια σκύλου Farm Food “Easy” Antlers έχουν πριονιστεί κατά μήκος, καθιστώντας εύκολη την πρόσβαση στο μεδούλι. Αυτό διευκολύνει το σκύλο σας να εξοικειωθεί με το μεδούλι και του επιτρέπει να συνηθίσει τη γεύση των κεράτων του ελαφιού.

Είναι ιδανικό για κουτάβια, μεγαλύτερα και μικρότερα ή επιλεκτικά σκυλιά τα οποία δεν είναι συνηθισμένα να δαγκώνουν κέρατα ελαφιού.

[/column]

 

[column type=”1/3″] [/column] [column type=”2/3″ last=”true”]

Τα κόκαλα για δόντια σκύλου Farm Food “Fallow” Antlers προέρχονται από πλατόνι. Επιλέγεται έτσι ώστε να μοιάζει σε κέρατα άλκης επειδή είναι πιο επίπεδα και λεπτότερα από το Original Antlers. Τα κόκαλα για δόντια σκύλου Fallow Antlers έχουν μια σχετικά μεγάλη επιφάνεια έτσι ώστε τα σκυλιά να μπορούν καλύτερα να τα πιάσουν, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για μεγαλύτερα σε ηλικία και λιγότερο δραστήρια σκυλιά. Τα κόκαλα για δόντια σκύλου Fallow Antlers έχουν διαφορετική γεύση σε σύγκριση με τα είδη κοκάλων Original και Easy Antlers.

Είναι επίσης πιο μαλακά και συνεπώς κατάλληλα για μικρότερα σε ηλικία σκυλιά, καθώς και για σκυλιά που δυσκολεύονται με τα υπόλοιπα είδη κοκάλων Antlers.

[/column]