Νωπές Τροφές Farm Food:

fixed - Farm-Food-Fresh-Menu-100h.png

Νωπές Τροφές Farm Food:

φυσικά, υγιεινά και νόστιμα φρέσκα κρέατα, πλήρη γεύματα για τον σκύλο σας.

Πλήρης τροφή και ελαφρώς βρασμένη από νωπό κρέας για όλους τους σκύλους, από κουτάβια ως μεγαλύτερους Τα ζωικά συστατικά των Νωπών Τροφών Farm Food προέρχονται από ζώα της Ε.Ε., τα οποία έχουν εγκριθεί για κατανάλωση από τον άνθρωπο. Οι Νωπές Τροφές Farm Food περιέχουν βόειο κρέας, καθόλου κοτόπουλο ή άλλα πουλερικά. Οι Νωπές Τροφές Farm Food φτιάχνονται στη βάση αγνού βόειου κρέατος, βόειου πατσά και καρδιάς, με συμπληρώματα από λάδι Σολωμού Σκωτίας, μεταλλικά στοιχεία, βιταμίνες βιολογικής προέλευσης και ιχνοστοιχεία. Οι Νωπές Τροφές Farm Food δεν περιέχουν οστά και συνεπώς εγγυώνται μια ελεγχόμενη αναλογία ασβεστίου/ φωσφόρου.

Στις Νωπές Τροφές Farm Food χρησιμοποιούνται μόνο αγνά και φυσικά συστατικά. Δεν περιέχουν τεχνητά πρόσθετα, όπως χημικά αντιοξειδωτικά, συντηρητικά, παράγοντες σύνδεσης, χρωστικές, αρωματικά ή αρτύματα. Οι Νωπές Τροφές Farm Food είναι 100% φυσικές.

Οι Νωπές Τροφές Farm Food δεν περιέχουν γλουτένη. Αποτελούν καλή πηγή φυσικών προβιοτικών για υγιή και σταθερή χλωρίδα του εντέρου. Οι Νωπές Τροφές Farm Food είναι λαχταριστές για τον σκύλο και προσφέρουν βέλτιστη χώνεψη. Οι Νωπές Τροφές Farm Food ενδείκνυνται ιδιαίτερα για ανάμειξη με τις Τροφές Σκύλων HE Ψυχρής Έκθλιψης Farm Food.

Οι Νωπές Τροφές Farm Food είναι διαθέσιμες σε δύο ποικιλίες: Πλήρες Βόειο και Πλήρης Πατσάς & Καρδιά.

διατίθεται σε ποικιλία συσκευασιών:

Κιβώτιο με σακουλάκια των 6 x 300 γραμ.
Κάθε σακουλάκι 300 γραμ.
Κιβώτιο με σακουλάκια των 16 x 125 γραμ.
Κάθε σακουλάκι 125 γραμ.

Complete, zacht gestoomde vers-vleesvoeding voor alle honden van pup tot senior.

Οι Νωπές Τροφές Farm Food αποτελούν ένα πλήρες γεύμα.

Είναι, συνεπώς, αυτονόητο ότι οι Νωπές Τροφές Farm Food είναι εξαιρετικά κατάλληλες ως καθημερινό γεύμα για τον σκύλο σας ανεξάρτητα από την ηλικία ή τη ράτσα του, καθώς περιέχουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, τις βιταμίνες και τα ανόργανα συστατικά. Δεν υπάρχει ανάγκη για συμπληρώματα.

Τροφή κατάλληλη για όλη τη ζωή, ως καθημερινή τροφή ή συμπλήρωμα.

Όπως προαναφέρθηκε, είναι αυτονόητο ότι οι Νωπές Τροφές Farm Food «Πλήρης Πατσάς και Καρδιά» και «Πλήρες Βόειο κρέας» είναι εξαιρετικά κατάλληλες ως καθημερινό γεύμα για τον σκύλο σας, ανεξάρτητα από την ηλικία ή τη ράτσα του, καθώς περιέχουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, τις βιταμίνες και τα ανόργανα συστατικά. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως «ανάμιξη» με την πλήρη τροφή σκύλων HE ψυχρής έκθλιψης της Farm Food.

Ωστόσο, δεν θα πρέπει να αναμιγνύετε τις Νωπές Τροφές Farm Food με πεπιεσμένες ή ψητές κροκέτες, καθώς η χώνεψή τους είναι διαφορετική. Κάτι τέτοιο ενδέχεται προσωρινά να προκαλέσει λεπτά κόπρανα.

Γνωρίζατε ότι:
Το υγρό περιεχόμενο των Νωπών Τροφών Farm Food είναι ισοδύναμο με το υγρό περιεχόμενο του νωπού βόειου κρέατος; Αυτό προσφέρει στον σκύλο σας αρκετή υγρασία, ακόμη κι όταν το γεύμα του αποτελείται μόνο από Νωπές Τροφές Farm Food.

Γνωρίζατε ότι:
Οι Νωπές Τροφές Farm Food είναι πολύ νόστιμες και ιδανικές για: ιδιότροπα σκυλιά, σκύλες σε κύηση και που θηλάζουν, σκύλους που είναι άρρωστοι ή αναρρώνουν;

Farm-Food-Fresh-Menu - jack-russel-terrier.jpg

Γνωρίζατε ότι:
Οι Νωπές Τροφές Farm Food περιέχουν ελαφρώς βρασμένο φρέσκο κρέας, το οποίο διατηρεί καλύτερα τις βιταμίνες και τα υπόλοιπα θρεπτικά συστατικά;

Farm-Food-Fresh-Menu - Stomer-Met-VleesΝωπές Τροφές Farm Food:

φυσικά, υγιεινά και νόστιμα φρέσκα κρέατα, πλήρη γεύματα για τον σκύλο σας.

óók...
voor de lastige eter

Heerlijke en complete vers vlees maaltijd

complete voeding voor honden

All-Life-Stage

Vitaminen & mineralen, 
meer dan 99% dierlijke eiwitten
en andere benodigde voedingsstoffen

 en een gezonde darmflora

Prebiotica:
ondersteunt een optimale darmwerking

Meer dan 60% pens,
hart en rundvlees

Puur natuur:
Geen chemische geur
kleur –of smaakstoffen
conserveringsmiddelen
of antioxidanten

Geen vriezer
nodig

om te bewaren

Ideaal

voor op vakantie

of een dagje weg

Ideaal
om te mengen mét Farm Food HE

Hoog energie gehalte.
Dus weinig nodig

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email