Σύνθεση και ανάλυση

logo - Farm-Food-Fresh-Menu

Σύνθεση και ανάλυση

GRC - Farm-Food-Fresh-Menu-GRC.jpg

Θρεπτικές πρόσθετες ύλες ανά kg:

  • E671 βιταμίνη D3 (25-υδροξυχοληκαλσιφερόλη): 392 IE,
  • Βιταμίνη Ε: 29,4 mg,
  • Βιταμίνη Κ: 1,6 mg,
  • Βιταμίνη Β1 (υδροχλωρική θειαμίνη ): 5,5 mg,
  • E101 Βιταμίνη Β2 (ριβοφλαβίνη): 5,5 mg,
  • Νιασίνη: 21.5 mg,
  • Βιταμίνη Β6 (υδροχλωρική πυριδοξίνη): 3.5 mg,
  • Βιταμίνη Β12 (κυανοκοβαλαμίνη): 50 mcg,
  • Βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ): 39,2 mg,
  • Παντοθενικό οξύ (Βιτ Β5): 23,5 mg,
  • Βιοτίνη (Βιτ. H): 157 mcg,
  • Φολικό οξύ (Βιτ. Β-9.): 3,9 mg,
  • Χολινοχλωρίδιο: 765 mg,
  • E5 Μαγγάνιο (χηλικό μαγγάνιο): 2,1 mg,
  • Ε4 Χαλκός  (χηλικός χαλκός): 3,0 mg,
  • E6 Ψευδάργυρος (χηλικός ψευδάργυρος): 23,5 mg,
  • 3b8.10 Σελήνιο (οργανική μορφή CNCM 1-3060): 0,06 mg,
  • Ιώδιο (ιωδιούχο κάλιο): 0,34 mg
Print Friendly, PDF & Email
Print Friendly, PDF & Email