Farm Food Aκατέργαστο δέρμα

Εδώ και χρόνια, η φροντίδα των προβλημάτων του δέρματος και του τριχώματος συνιστά πρώτη προτεραιότητα για τους κτηνιάτρους. Ωστόσο, η τεράστια αύξηση του αριθμού των σκυλιών με προβλήματα στα δόντια μειώνεται. Ο πρωταρχικός λόγος αυτών των προβλημάτων είναι η αυξανόμενη εμφάνιση πλάκας, η οποία με τη σειρά της προκαλεί το σχηματισμό πέτρας, μαζί με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Επειδή τα προβλήματα των δοντιών των σκυλιών φαίνεται να είναι ολοένα και πιο συχνά, μια δομημένη προσέγγιση σε συνδυασμό με τακτικούς ελέγχους κρίνεται σημαντική. Θα βρείτε τη συγκεκριμένη δομημένη προσέγγιση στο κόκαλο Farm Food Rawhide για δόντια σκύλων.

Φυσική οδοντιατρική φροντίδα για σκύλους με το Farm Food Rawhide

Εδώ και χρόνια, η φροντίδα των προβλημάτων του δέρματος και του τριχώματος συνιστά πρώτη προτεραιότητα για τους κτηνιάτρους. Ωστόσο, η τεράστια αύξηση του αριθμού των σκυλιών με προβλήματα στα δόντια μειώνεται. Ο πρωταρχικός λόγος αυτών των προβλημάτων είναι η αυξανόμενη εμφάνιση πλάκας, η οποία με τη σειρά της προκαλεί το σχηματισμό πέτρας, μαζί με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Επειδή τα προβλήματα των δοντιών των σκυλιών φαίνεται να είναι ολοένα και πιο συχνά, μια δομημένη προσέγγιση σε συνδυασμό με τακτικούς ελέγχους κρίνεται σημαντική. Θα βρείτε τη συγκεκριμένη δομημένη προσέγγιση στο κόκαλο Farm Food Rawhide για δόντια σκύλων.

Η γευστική, υγιεινή και φυσική οδοντόβουρτσα για το σκύλο σας.

Οι σκύλοι έχουν μια φυσική ανάγκη να μασούν πράγματα. Αυτό το κάνουν διότι είναι ο μόνος τρόπος για αυτούς να διατηρούν καθαρά τα δόντια τους. Στο φυσικό τους περιβάλλον οι λύκοι και άλλα παρόμοια είδη μασούν τη σάρκα και τα κόκαλα του θηράματος τους αμέσως μετά το γεύμα. Μασώντας μαλακά και σκληρά υλικά καθαρίζουν τα δόντια τους ενώ επίσης, βελτιώνουν την υγεία των ούλων τους. Όσον αφορά τα οικόσιτα σκυλιά «το δέρμα και τα κόκαλα του θηράματος» αντικαθίσταται από αγνά προϊόντα για μάσημα της Farm Food όπως το Rawhide® ή το Antlers®.

 

Τι είναι το Rawhide?

Το Rawhide είναι αποξηραμένος υποδόριος ιστός (το δεύτερο, μεγαλύτερο και σκληρότερο στρώμα) της επιδερμίδας των βοοειδών. Τα λευκά κόκαλα για μάσημα εισάγονται από τη Ευρώπη και φτιάχνονται από το πετσί ελευθέρας βοσκής βοοειδών τα οποία προορίζονται για την τοπική παραγωγή κρέατος. Καθώς η εταιρεία παραγωγής αποτελεί μέρος ενός μεγάλου σφαγείου, το πετσί των ζώων για το λόγο αυτό διαχωρίζεται μηχανικά αμέσως μετά τη σφαγή. Το εξωτερικό, δύσπεπτο στρώμα αφαιρείται για παραγωγή δέρματος. Τα εσωτερικά εύπεπτα στρώματα, υποδόριου συνδετικού ιστού πλένονται και κόβονται σε κομμάτια του επιθυμητού μεγέθους. Αφού διπλωθούν με το χέρι σε διάφορα σχήματα, τα λευκά κόκαλα για μάσημα αποξηραίνονται στο φούρνο για αρκετές ημέρες. Μια πολύ σημαντική πτυχή του προϊόντος μας είναι ότι λόγω της γρήγορης επεξεργασίας, καμία βλαβερή ουσία δεν χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής. Αυτό μας επιτρέπει να εγγυηθούμε ένα καθαρό, αγνό και ασφαλές προϊόν.

Το Farm Food Rawhide και ο σκύλος σας

Είναι ευρέως γνωστό ότι τα απομεινάρια του φαγητού στο στόμα δεν είναι μόνο αιτία για δύσοσμη αναπνοή, αλλά επίσης και αιτία σχηματισμού οδοντικής πλάκας. Η εν λόγω πλάκα είναι με τη σειρά της, υπεύθυνη για την εμφάνιση πέτρας ενώ μπορεί να αποτελέσει αρκετά σοβαρό πρόβλημα μακροπρόθεσμα, καταστρέφοντας επίσης τα ούλα, ενώ αυτό μπορεί να προκαλέσει μολύνσεις και απώλεια των δοντιών. Τα κόκαλα για σκύλους Farm Food Rawhide είναι σταθερά, σκληρά και πολύ εύπεπτα. Λόγω της δράσης του σάλιου κατά τη διάρκεια μασήματος, ελευθερώνεται μια φυσική πρωτεΐνη κολλαγόνου, ένα σύμπλεγμα πρωτεϊνών που δημιουργείται από το ίδιο το σώμα. Το συγκεκριμένο κολλαγόνο έχει την ικανότητα να διαλύει την πλάκα. Προτού το συγκεκριμένο σκληρό υλικό γίνει αρκετά μαλακό ώστε να μασιέται σε μικρά κομματάκια, η διαίρεση σε μικρότερα κομμάτια κατά τη διάρκεια του μασήματος προκαλεί μια πλήρη και ορατή διεργασία καθαρισμού των δοντιών του σκύλου. Λόγω του ότι ο σκύλος σας πρέπει να μασάει έντονα, το Farm Food Rawhide βοηθά στην πρόληψη και την καταπολέμηση κατά της παχυσαρκίας των ζώων. Κατά τη διάρκεια του μασήματος ο εγκέφαλος ελευθερώνει ενδορφίνες, οι οποίες δίνουν μια αίσθηση ηρεμίας, η οποία επιτρέπει στον σκύλο να χαλαρώσει.

 

Για αυτό σας συνιστούμε το Farm Food Rawhide

Ένας σκύλος που χρησιμοποιεί τα κόκαλα για σκύλους Farm Food Rawhide από νεαρή ηλικία θα γίνει ένας χαρούμενος σύντροφος, με καθαρή αναπνοή και υγιές στόμα. (Εάν ένας σκύλος μεγαλύτερης ηλικίας εμφανίσει πέτρα, αυτή θα πρέπει πρώτα να αφαιρεθεί και έπειτα να αναμένετε το ίδιο αποτέλεσμα).

Η μοναδικότητα του Farm Food Rawhide οφείλεται στα ακόλουθα στοιχεία

Το Farm Food Rawhide φτιάχνεται από αποκλειστικά φρέσκα και εγκεκριμένα πετσιά βοοειδών. Η εταιρεία παραγωγής αποτελεί μέρος ενός μεγαλύτερου σφαγείου. Το πετσί του ζώου υφίσταται άμεσα επεξεργασία, αντίθετα με ότι συμβαίνει για πολλά ανώνυμα προϊόντα για σκύλους.

Το Farm Food Rawhide είναι πολύ εύπεπτο.

 • Κατά το μάσημα, ελευθερώνεται κολλαγόνο το οποίο διαλύει την πλάκα.
 • Αυτό μπορεί να προλάβει το σχηματισμό πέτρας!

Το Farm Food Rawhide παράγεται με έναν εντελώς καθαρό και ασφαλή τρόπο. 

 • Τα πετσιά έχουν πλυθεί με υπεροξείδιο του υδρογόνου (H2O2) αρκετές φορές για να σκοτωθούν τυχόν βακτήρια που μπορεί να υπάρχουν.
 • Αυτό σημαίνει ότι τα πετσιά έχουν καθαριστεί με ασφάλεια και με σκοπό να δημιουργηθεί ένα καθαρό προϊόν το οποίο δεν μυρίζει και δεν κολλάει κατά τη διάρκεια του μασήματος.
 • Κατά τη διαδικασία του πλυσίματος το υπεροξείδιο του υδρογόνου διαχωρίζεται εντελώς σε ένα μέρος νερού (H2O) και ένα μέρος οξυγόνου (O2).

Το Farm Food Rawhide δεν περιέχει ξένες ουσίες.

 • Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την παραγωγή του Farm Food Rawhide, δεν χρησιμοποιούνται χημικά όπως χρώμιο, αρσενικό ή βρώμιο. Επίσης αποφεύγεται η χρήση βαφών κάθε είδους με σκοπό να λάβετε μια πιο ομοιόμορφη (όσον αφορά το χρώμα) και ηπιότερη εμφάνιση του προϊόντος.
 • Παρόλο που οι (εγκεκριμένες από την ΕΕ) βαφές δεν θεωρούνται βλαβερές, πιστεύουμε ότι είναι λογικό να μην χρησιμοποιούμε τέτοιες ουσίες (λόγω της επίδρασης που αποδεδειγμένα μπορεί να έχουν οι συγκεκριμένες ουσίες στη συμπεριφορά κάποιων παιδιών).
 • Το Farm Food Rawhide κατασκευάζεται στη Ευρώπη σύμφωνα με τους κανονισμούς του HACCP.

Το Farm Food Rawhide είναι υποαλλεργικό!

 • Ο συνδυασμός, τα ανωτέρω σημείων διασφαλίζουν ότι δεν θα υπάρχουν τυχόν αλλεργικές αντιδράσεις κατά τη χρήση του Farm Food Rawhide. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με πολλά άλλα, ανώνυμα παιχνίδια για σκύλους.
 • Το γεγονός ότι πολλές «τροφικές αλυσίδες» προκαλούνται από μολυσμένα, ανώνυμα προϊόντα για σκύλους γίνεται ολοένα και πιο διαδεδομένο. Το Farm Food Rawhide μπορεί, στις περισσότερες περιπτώσεις, να δοθεί με ασφάλεια σε σκυλιά τα οποία μπορεί να υποφέρουν από τροφικές αλλεργίες (εκτός εάν πρόκειται για μια αλλεργία η οποία έχει αποδειχτεί ότι αφορά βοδινό).

Το Farm Food Rawhide είναι ένα προϊόν εξαιρετικής ποιότητας μεταξύ αυτών του είδους του. 

 • Τα δέρματα δεν τεντώνονται και ούτε φουσκώνονται με σκοπό να δημιουργηθεί ένα προϊόν το οποίο θα δείχνει μεγαλύτερο στο ανθρώπινο μάτι.
 • Λόγω του πάχους των πετσιών αυτά διατηρούν περισσότερο.
 • Λόγω του πάχους των δερμάτων που χρησιμοποιούνται, το Farm Food Rawhide είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από πολλά άλλα προϊόντα ακατέργαστου δέρματος παρόμοιου μεγέθους.

Το Farm Food Rawhide είναι ένα χειροποίητο φυσικό προϊόν.

 • Σαν αποτέλεσμα, ενδέχεται να υπάρχουν μικρές διαφορές στο σχήμα μεταξύ των ξεχωριστών κοκάλων.
 • Λόγω του ότι κάθε δέρμα αποξηραίνεται διαφορετικά, ορισμένα κόκαλα ενδέχεται να έχουν ανοιχτότερο ή σκουρότερο χρώμα από άλλα.

Αυτό μαρτυρά το λόγο που το Farm Food Rawhide είναι γευστικό, ωφέλιμο, υγιεινό και ευχάριστο για το σκύλο σας. 

 • Farm Food Rawhide, 100% αληθινό Rawhide®!
 • Πολύ εύπεπτο
 • 100% καθαρό και αγνό
 • Μη βλαβερές ξένες ουσίες
 • Μη χημικά αντιοξειδωτικά, χρώματα και γεύσεις
 • Δημιουργείται και πλένεται απευθείας, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα καθαρό, αγνό και ασφαλές προϊόν
 • Αγνό παχύ ακατέργαστο δέρμα βοοειδών, για περισσότερο ευχάριστο μάσημα
 • Υποαλλεργικές και μη αλλεργικές αντιδράσεις για το σκύλο σας
 • Ένα κέρασμα για τα δόντια του σκύλου σας
 • Ένα αγνό και καλής ποιότητας προϊόν

Συνιστώμενο ημερήσιο ποσό

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την ποσότητα φαγητού που προτείνουμε για την ηλικία και το βάρος του σκύλου σας, με βάση τις 4 τροφές. Ορίστε την ποσότητα της τροφής «με το μάτι». Μην αποκλίνετε περισσότερο από 25% από αυτές τις ποσότητες.

γραμμάρια
γραμμάρια
Ελληνικα
Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν είναι πλέον του χρόνου!

Ενημερώστε τον περιηγητή σας για να απολαύσετε πλήρως αυτή την ιστοσελίδα (και πολλά άλλα)Ενημέρωση τώρα!

×